Радио Канал
0 K+
Активни членови
0 K+
Конекции
0 M+
Слушатели
0 B+

За Нас

...:::Кисс Фм Радио:::...

Кисс Фм Радио е Интернет Радио кое започна со работа на 15.07.2009 година и за многу кратко време достигна огромна слушаност како во Македонија така и во целиот свет.Работиме во две професионални студиа во Куманово и Салзбург.

Екипа на Кисс Фм Радио

         DJ DMC

Главен и одговорен уредник на Кисс Фм Радио

 

DJ PENTIUM

Одговорен за техника и 24/7 музикa

             Dj MIX

Одговорен за најдобриот микс на музика

 

Топ 5 Хитови на Кисс Фм Радио

Our Up Coming Events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

New York Event


Venue: NewYork City Main Ground
Date: 10-18-2023
Book Now

HonKong Night


Venue: HongKong City Floor
Date: 11-12-2023
Book Now

Drums Night


Venue: Barcelona 23 street
Date: 12-12-2023
Book Now

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.