Испратете СМС порака побарајте музичка нумера и уживајте со нашата музика на следниов начин.......Напишете BN(празно место)DMC(празно место) текст на вашата порака и пораката испратете ја на број од земјата од каде ни пишувате.....

Пример:BN DMC Pozdrav do Kiss Fm Radio muzicka numera Rade Lackovic - Pojacaj radio