Главен и одговорен уредник на Кисс Фм Радио и главниот "виновник" за постоењето на оваa радио е Dj DMC а во екипата на Кисс Фм Радио тука се и Dj Tin4e, Dj Blueeyes и Dj Misko луѓето кои неуморно работат за Вашето добро расположение......

Главен и одговорен уредник на Кисс Фм Радио е DJ DMC

 

Вториот член во екипата на Кисс Фм Радио е Тина Смилевска - Dj Tin4e

Третиот член во екипата на Кисс Фм Радио е Сашо Крстевски - Dj Blueeyes

Четвртиот член во екипата на Кисс Фм Радио е Dj Misko