Хит на недела,Наши предлози,Музички новитети,Занимливости,Вести,Спорт и уште многу други информации на Кисс Фм Радио

Хит на Кисс Фм Радио

Хит за оваа недела на Кисс Фм Радио

Повеќе

Наши предлози

Предлози за оваа недела

Повеќе

Музички новитети

Новитети на Кисс Фм Радио

Повеќе

Кисс Фм Радио

Најдобрата музика на нет 24/7.....www.kissfmradio.com.mk

24/7

24 часа најдобрите хитови на Кисс Фм Радио

Чат

Дружење,забава и релаксација на нашиот чат

Секогаш и секаде

Кај и на сте во светот слушајте Кисс Фм Радио

ЕКИПА на Кисс Фм Радио

Кисс Фм Радио е интернет радио кое започна со работа на 15.07.2009 година и за кратко време постигна огромна слушаност како во МАКЕДОНИЈА така и во целиот свет.Екипата на Кисс Фм Радио ја сочинуваат Dj Dmc и Dj Misko 24/7 ви пренесуваат позитивни вибрации преку www.kissfmradio.com.mk

Главниот виновник за постоењето на Кисс Фм Радио е Dj DMC кој на 15.07.2009 година го пушти сигналот на радиото на интернет

Dj DMC
Главен и одговорен уредник на Кисс Фм Радио

Dj PC

Dj PC
Oдговорен за музика 24/7

Секогаш и секаде најдобрите музички нумери

Од студиото на Кисс Фм Радио до центарот на Вашите мисли и срца секогаш најдобрите песни на радио

Место за Вашата реклама

Вашата реклама на најдоброто интернет радио .. Кисс Фм Радио .. www.kissfmradio.com.mk

Кликни и слушај

Back To Top